Tuesday, September 8, 2009

Tangan

Ha! Bukan tangan betul pun. Ceritanya wakt kami melintas jalan. Ada sebatang pokok yang akarnya terkeluar dari tanah. Fatin nampak dan tegur sambil bagitau KRZ "Ayah! Tangan!" KRZ jawab la itu bukan tangan, akar pokok. Haha! Kelakar dengan Fatin ni, imaginasi tinggi.
.
Ni citer lain pulak....
Sebelum tu waktu kami atas jalan, KRZ tunjukkan aku satu MPV yang boleh tahan lawa la. Warna purple dengan logo Transformers kat belakang. KRZ kata nanti keta itu boleh transfom jadi Decepticon.... Aku pun terbayang scene dalam movies! Hehe! Ayah & mak kuat berangan, anak pun apa kurangnya kan???

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog