Tuesday, October 20, 2009

Kunjungan Rakan Part I

Sabtu lepas, rumah aku jadi meeting point Ryn & Acik untuk bertemu Sue Joshua. Pada kesempatan ini aku nak mtk maaf dgn Hana kerana tak dapat hadir kerumahnya. Ikut perjanjian masa 4-5 petang tapi aku sudah silap bagitau Ryn. Udahnya time aku tengah comot jadi assistant KRZ, dia sampai... Maaf yer Ryn,kamu terpaksa tunggu sejam baru dapat makan. Lepas makan, baru keluarkan kek yang Ryn beli di SR, belum sempat nak potong, Rafiq dah selamat merasmikannya. Bertuah betul kamu ni, kan?

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog