Wednesday, October 14, 2009

Papaku Bernama Saadom, lalu tajuk filem jadi PAPADOM!

Ngeh! Jangan cepat melatah kepada sesiapa yang terlibat secara langsung atau tidak dengan filem PAPADOM. Aku gurau jer.
.
Malam semalam, bukan malam tadi yer, KRZ menunaikan janji2 yang hampir menjadi palsu.... Haha! Lagi2 bergurau, ada yang kena kuntau ngan KRZ nanti.... Kami g tengok wayang. Kali ni kat GSC ~ New Wing pasal kat TGV yilek! Hairan kan? Memang sedih terutama part Mia terpengsan bila nampak Papa Dom beliau sampailah adegan kena lempang dengan Prof. Balkish... Huhu...
.
Filem ni memang best kerana bukan aku yang kata tapi dah menang banyak anugerah pun. Apa pun tahniah! Filem ni juga banyak main perasaan penonton.
.
Oleh kerana itu anak2 bukannya menghayati yer kawan2. Mereka jadi banyak bermain2 di sekitar seat kami... Hampeh! Mujur Rafiq tido awal lagi jadi selamatlah org depan kami dah tak kena tepuk kepala dah!

1 comment:

Acik Lana said...

best kan citer dia!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog