Tuesday, October 20, 2009

Kunjungan Rakan Part II

Lebih kurang jam 4 lebih,Acik and Mr.Kodai beliau telah sampai. Sengaja kutahan tak bagi makan nak suruh beramai2 makan dengan Sue sekeluarga nantinya. Aku sangat happy melihat semuanya makan dengan penuh selera, hehe! Bukan aku yang masak tau! KRZ! Menjadik pulak kali ni. Lepas makan,makan lagi. Kali ni makan kek pulak! Terima kasih banyak2 Ryn kerana bawak kek SUPER SEDAP!!! Sambil2 tengok gelagat anak2 aku yang macam2 + geram tengok budak comel rambut kerinting tuh.... Duduk lepak lama2 sebab aku kena clearkan pinggan mangkuk takut datang tetamu tak diundang pulak. Dan juga tangkap2 gambar! Mak aih! Seksanya nak menaip guna notebook nih! Apiki jahanamkan! Dan aku belum sempat nak ngapdet lagi pasal tuh.
.
Sue bagi banyak cenderahati dari Denmark. Thanks yer! Segannya tak bagi kamu apa2 yang special! Huhu!
Lepas maghrib kami terus gerak ke rumah RB/Kaksma di Pedas-Linggi. Citernya selepas ini!!!! Tunggu..... . . p/s: Acik & Sue,mintak halal gambar eh!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog