Tuesday, October 20, 2009

Tajuk Kursus

Kerana ada rakan tanya tajuk kursus, ni aku tepekkan gambar. Ada nak buat luahan perasaan tapi bebal sebab payah nak menaip.
Later je kalau ingat!
Hari kedua biasa2 saja,tak turun bekpes pasal nak tunggu Aimi. Last2 aku g sorang jer.Break jam 10 kami makan karipap sadin slim yang super sedap! Apa yang tak sedap dengan aku ni kan.
Sambil makan sambil skodeng cactus farm dengan pasar...
Macam teringin jer nak g melawat nanti....
Pas break,kami terus g naik bas ada lawatan.
Yahoooo!!! Me like lawatan!
Nantikan yer....
Bye!

2 comments:

BULLET said...

asal kursus jek mesti ade teh ngan kuih....xkuih karipap, kuih donat...

Aidafidah said...

Biasa tu...tapi betul sedap karipap tu... Teringat!T_T

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog