Tuesday, July 14, 2009

Flashback ~ Transformers Round 2

Citer ni back dated dah. So maapkan aku. Tapi pagi tu semangat g belikan tiket wayang untuk kawan2. Punyalah ramai orang..... 9 tiket yang kami beli. Last2 dah beli tiket baru MA Sopi sms katanya nak jugak nengok. Mana ada dah tiket dik ooi.... Sementara tunggu kengkawan aku ngan KRZ lepak depan kedai CD. Ada tayangan percuma konser MJ kat mana pun aku dah tak ingat, tapi kami sempat tengok sampai abish... jadi tak yah beli... hehehehe... Kiranya hari tu juga first time Acik makan CC. Dan baru depa tau betapa heavennya makan CC tuh.....
Gambarnyer tak banyak.
Sekeping waktu beratur beli tiket dan yang lain kat dalam panggung.....

2 comments:

Arechick Lana said...

hehehe..mmg best kan tgk reramai..

tp lg best CC tu.hahaha

WV : ISTERI

motip?haha

ryn's said...

huhuhu...kesian aku tau..takleh mencelah sbb tak tgk lagik..huhu

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog