Monday, July 13, 2009

Jom Tengok Wayang!

Pada hari Ahad yang lalu, kami sekeluarga bersama Acik&Biebo, Juan&Emy g menonton wayang cerita Ice Age 3. Memang berbaloi kalau anda semua g menonton pasalnya, lucu tahap gaban... Rupanya takde banyak gambar, apasal aku takde mood pun aku tak tau, korang boleh cekidot kat blog Acik nanti, mungkin esok. Memula sampai g beli CC, pastuh turun makan kat Arena, pastuh Juan sama Emy sampai g makan kat Johnnys' pulak (Juan yang belanja).... aduyai.... se'eh perut..... Pas makan, g jalan2 kat Eneos... Fatin dapat cermin mata gantian..... Last sekali gambar kat dalam wayang tuh.... Fatin conquer makan popcorn..... Rafiq pulak tak mau duduk diam....Oklah, anak2 nak dodo... tata....

2 comments:

ryn's said...

waa...aku transfomer pun tgk lagik..advance la korang nih..

Arechick Lana said...

paling best part kena toksik ketawa tu..hehe.lawak.lawak.

mati sebab gelok.mampos.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog