Friday, July 17, 2009

Makanan Sihat untuk Orang Kurang Sihat

Macam nilah, kaedah DEL nak pujuk anak2 buah supaya rajin2 datang sekolah. Yang sakit diberikan buah2an. Ini gambar model yang bernama Puan N yer, bukan orang sakit sebenar. Salah seorang yang sempat aku snap adalah gambar Pn. Lim, dulu dia sakit kanser serviks, tapi dah sembuh, pastu dapat kanser tulang pulak, tahap kritikal. Tapi yang aku suka, dia maintain ayu. Tapi tidak dalam gambar nilah. Dan dia juga selalunya suka melaram! Lawa! Apa pun buat semua orang yang tak berapa sihat GET WELL SOON, ok! Bye!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog