Wednesday, July 1, 2009

PD ~ Part 9

Lepas mandi manda memang takde plan apa2.. Memula nak p sarapan pagi kat luar. Kemudian dengar Sheri dah p sarap kat Bangi Kopitiam, jadi kami pun bersiap nak g ke situ. P masuk bilik org bujang, tak siap2 lagik!
Gaya Acik yang ni penuh keibuan bak kata KRZ! Kendian kami pun turun....
Fatin nampak Haziq2 pakai baju ni sama macam baju Rafiq,
dia jerit kata Haziq pakai baju Rafiq!
.
Ketibaan di Teluk Kemang.... dan saksikan aksi2 kami kat sana..... Yang ni Juan tengah explain kat aku the true story.... Apicit dengan Dak Emy.....Makanan aku....Lepas lepak situ kami pegi kedai lain....
kali ni makan nasi pulak....
sebab ada org lapar nasik.....
Lepas makan nasik, Acik nak beli buah. Mahalnya, buah dokong RM10 sekilo! Tapi sebab rasa nak makan, kami beli lah jugak! Lepas tu kami terus pulang ke GBR
sebab depa kena checkout jam 3 petang....
Babai!

1 comment:

Arechick Lana said...

ooo..nasib baik KRZ kata gaya seorg ibu,kalo kata gaya seorg bibik,mungkin ada yg mkn lipas.hahah

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog