Saturday, April 18, 2009

Eyeball dgn Cikgu Ryn....

Maaplah, aku terskip citer ni... sebab tadi amik gambar di 1000D kesayangan.... hehehhe.... Gambar2 seterusnya dari henpon.... maaflah kualiti memang tak memuaskan.... Macam mana tertinggal kamera tak tau la..... *eyeball: perjumpaan Sebelum ni Ryn, kami jumpa di alam maya jer.... tapi akhirnya dapat ketemu juga di daratan.... Gambar yang first ni sebenarnya gelap, tak nampak muka aku... inilah yang terbaik boleh aku cerahkan... So solli eh? Next adalah gambar Emy yang berbakat besar nak jadi mak... suka sangat nak mengasuh anak2 aku.... Sorilah orang yang dibelakang.... iaitu Acik sama Ryn, nampak samar2 jer.... dan inilah dia orangnya Ryn sama Cik Abang - Abg Ajib..... First time jumpa memang kekok.... Bukan terkejut, tak biasa jer.... tapi oklah nak dibandingkan dedulu.... first time jumpa memang orang terus tak suka dengan aku....ha! Macam tuh sekali punya dahsyat tau!
Abg Boy dgn Wida sekeluarga pun ada.... KRZ makan sebakul otak2....
Pastuh balik umah tanya aku napa dia sakit perut..... Perut KRZ memang sensitip dan sebenarnya tak boleh makan sembarangan......

5 comments:

ryn's said...

huhuhu...gemuksnye aku dibandingkan korang...malunyer....

Fida said...

Yang penting sihat.... Aku pun gemuk jugak apa...

ryn's said...

kamu kurus bnyk dr kome...huhuh

Fida said...

Dahlah, Ryn, ingat Cik Sue kata apa, bersyukur dengan anugerah Tuhan.....

ryn's said...

ye...sy bersyukur kerana masih sihat walaupun berbadan besar..huhuh..insap..insap.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog