Thursday, December 11, 2008

Flashback - Lunch di Hilton

Rupa2nya aku belum lagi masukkan citer p lunch di Restoran Paya Serai, Hotel Hilton, Petaling Jaya.... sebenarnya aku buat pertukaran hadiah....aku dapat rice cooker waktu cabutan bertuah tempoh hari... jadi aku tukar dgn Kar yang dapat 2 voucher High Tea..... bersiap lebih kurang, pukul 12.30 kami sampai dan terus makan...bajet nak duduk lama2 dan makan banyak2.... punyalah tamak...hehehe... Baik, mula2 sampai ke meja makan...Fatin dah menarik tangan aku mengajak mengambil makanan...nak tau apa dia? pop corn!!! Memang kegemaran dia ni.... terutama yang baru masak la....Rafiq pulak bila dah duduk atas baby chair ni lansung tak dapat bergerak kerana ada penutup..... Kendian KRZ soh aku p amik makanan....kendian aku makan.... Pastuh KRZ pon makan jugak.....
.
Mari saksikan gaya anak2 aku makan.....
1. Fatin makan aiskrim 2. Fatin makan kuih tepung pelita 3. Rafiq makan sate....4. Rafiq gosok sate atas kepala...Oleh sebab kat tempat makan, jadi cukuplah mana gambar yang ada, tak perlu banyak2... nanti bosan.... pulak... sebelum kami keluar, nak suruh Fatin pose kat pokok krismas... dia tak mau... bila dengan KRZ, nak pula...Balik dari Hilton, kami terus ke OU untuk soping beli baju aku... sementara tu snap gambar hero dalam keta.... Bila dah sampai OU kena p tingkat 1 dulu untuk bancuh susu dan menyalin diapers.... sambil2 tu KRZ bagi Rafiq try pakai spek ni.....Fatin dah mula menjeles dah tu.... bagi dia pakai pulak.... pastu baru ada peluang Rafiq nak berjangok... Sambil aku mencuba2 baju, KRZ snap gambor sendirik.... alohai sampai berkerut dahi ye yang?....hihihi.... kemudian kami terus g Shah Alam....lepak2 jap pastu si Jaja nak belanje KFC....p la dekat Xtreme Park tu... Fatin punyalah sonok main boyan.... Ok... citer kat kepsi ni nantilah yer.....
Maaf yer citer tamat begitu sahaja...
Wassalam....

1 comment:

Arechick Lana said...

hahaha..skalik lagi..patin dan rafiki sgt comell!!cam best je asik g hi tea..nti nk p ajak ler..den nk gak mkn2 kt otel cam org kaya..hohoho

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog