Saturday, December 6, 2008

Meting Bulanan KCT

Dalam bergegasan nak mengejar masa kerana dengan nak menghantar anakanda berdua, mana nak p Shah Alam lagi lebih kurang pukul 10 malam... meting tak mula pun lagi... kena tunggu KRZ juga...almaklumlah, SU..... hehehehe.... nothing much happened that night but only to tell u all, orang yang beria2 suruh aku mari dah dapat minat baru.... terus dilupaiin aku ini... siap tunjuk gaya "Very Good" lagi..... last2, berkecai!!!! Kesian!!! Punahlah beberapa hati yang bersungguh2 menyiapkan kerja itu....Pastuh lepaking, ngumpating and gossipping.... pastu kami pun balik kerana esok ada kelas selama sehari... mampush!!!! Dah lama tak belajar, selama ni asyik mengajar jer... takper...citer kat kelas tuh....selepas ini....

1 comment:

Arechick Lana said...

WAKAKAKAKA~!lawok giler!
bkn lu lupain kamu dong..
kamu yg tak mau bantuin kami.
huhuhuh

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog