Tuesday, December 23, 2008

GENTING ~ Keriangan Berganda!

Mula2 masuk ke amusement park tu, betul2 serupa rusa masuk kampung kami nih.... tak tahu nak ke kiri atau ke kanan.... Last2 bersetuju belok ke kiri.... masih lagi terblu2....terus naik tingkat atas....
sempat aku snap sekeping gambar dari atas....
macam ala2 Venice kononnya, tapi yang mendayung tu patung semata2..... Jalan2 kat tingkat 2b ni ada wall climbing...
Fatin siap jerit lagi "Abang panjat!".....Sekali lagi aku snap gambor dari atas.... penat jalan2 ronda2 kami p makan...kat KFC saja..... Lepas makan belikan tiket untuk Fatin naik Ride on Paris...... RM8 per ride yer....
Mula2 Fatin dipakaikan tali pinggang.... kemudian, menanti saat untuk semua sedia saja.... Kesian jugak kat Rafiq siap telan2 air liur je setiap kali Fatin pusing depan mata....
kendian, kerana kesiankan Rafiq, aku ngan KRZ setuju nak naik Ferris Wheel.....
Tengok KRZ dan Rafiq, sama2 pandang bawah.... KRZ yang gayut gayat sebab berada di atas.... Rupa2nya kami terlebih beli tiket, jadi turun dari Ferris Wheel,
terus bawak Fatin naik Merry Go Round pulak.... Sekali lagi aku tengok Rafiq siap telan2 air liur...kesiannnya Rafiq..... takpelah dik.... nanti adik besar naik lagi....
Gambar last untuk tatapan korang, gaya Fatin melambai2 kat ayah & adik..... Selepas ini episod terakhir.... Nantikan: GENTING ~ Berakhirnya....

1 comment:

Arechick Lana said...

hehehe..cian rafiki.tp lg best kalo dpt main roller coaster kak!haha

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog