Wednesday, December 17, 2008

Flashback - Sunway Lagoon Here We Come!

Minggu pertama cuti skolah, kami berdesup ke Sunway Lagoon.... memanglah tak dinafikan tempat tu sangat besar yer.... tapi untuk bermandi manda...beachnya kurang elok bagi aku dan KRZ...... makanannya pon hazab la mahal.... nasi goreng bodoh sampai RM9..... mampuih!!!! Tapi tempat memang cantik ... siap ada tiger lagi....
.
sebelum masuk ke Water Park, ada kolam ikan.... sangat besar dan cantik ikan2nya.... Fatin boleh tengok secara dekat la.... Ini hero2 kesayangan aku... Kendian ada ular ni kat pintu masuk safari....
kami tak masuk pon... sebab tujuan asal nak ke WP sajork.... kendian berjalan mencari beach.... ni on the way la ni.... kendian, mandi berendam serba sedikit, siap nampak couple Arab ber***n dalam air lagik....pastuh kami beralih ke tempat lain.... kami ke tempat yang ada ombak... hahaha...kat sinilah yang kami stay agak lama sebelum pulang...
.
.
so far, tempat paling besh mengikut ranking kami
1. Bukit Merah Laketown Waterpark
2. Lost World of Tambun
dan yang ke 3.Sunway Lagoon....
.
rasanya kalau p tempat lain, Sunway Lagoon akan jatuh lagik rankingnya.... ini ranking untuk Waterpark yer.... jangan nak berdebat ngan aku pulak tau... kami pun buat servey berdasarkan tahap keseronokan anak2 saja... hehe.. Bye!

1 comment:

Arechick Lana said...

couple arab ber***n???pejadahnya??rugi akak x amik gambo..muhahaha

yer eh tak best SL?acik soka jer..sbb pegi main extreme park..sgt besh!mandi manda mmg kureng la..

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog