Monday, December 22, 2008

Jom jom jom! Jom baling bola!

.
Babak 1
Belum sampai lagi ke Pin Junction, baru dalam lif, dah dapat call dari Emy, dia dah tak larat....demam.... tambahan Si Juan pula ada tugasan.... ada sedikit kehampaan di hati kami, tu yang malas nak berjanjian kan... hati dah berharap..... Sampai2 je tengok2 sekali ada Shalin Cup...takde harapan.... huhuhu.... kendian, kami duduk dulu tepi koridor sambil berfikir2 nak tukar rancangan....Kemudian kami pun dah buat keputusan.... sempat posing sebelum bergerak.... Rancangannyer adalah menonton wayang....hehehe, ni tengah beratur la nih... selesai tengok wayang yang memang besh! (KRZ kata kali ni citernyer kurang unsur2 kecindan!)kami berdesup ke Shah Alam..... .
Babak 2
Sampai2 di Alam Sentral, kami terus ke Mega Lanes... sebenarnya semua orang dah tak semangat nak main boling.... aku jer yang poyo! Memang aku teringin benau, entah mengapa aku pun tak tau!!!! Sambil menunggu Biebo yang tengah makan2 kat umah, kami pun makan2.... Saksikan aksi2 kat meja makan sambil2 tunggu Biebo..... .
Babak 3
Sesudah Biebo sampai, maka dengan semangatnya masing2 pakai kasut.... Rafiq pun bersemangat melasak! Abish dicampak segala beg ke bawah!! Fatin pun sama jugak.... Asyik ngekor bila orang nak p baling!!! Nak tengok gaya Acik tak? Hehehe... kami ni semuanya pemain boling amatur...... jadi punyalah susah nak dapat markah tinggi yer... harap ke Biebo saje yang maintain.... Kalau aku, memang kata KRZ aku jadi kontraktor longkang.... .
Babak 4
Tamat sudah kisah baling bola, kami semua gerak ke Seksyen 13 Shah Alam.... Ceritanya nanti...sekarang aku nak p skul, ada tugasan....Adieu!!!!!!!

1 comment:

Arechick Lana said...

hahaha..sungguh kelako..time tu tetiba i termalu la kak..memula nk pandang camera,skali nampak mamat2 kt blkg tu tgk2 sambil MUNGKIN berkata

"ceh..amik gambo konon.baling ke longkang jgk!"

haa..down okk.tu yg x pandang camera tu.ahaks.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog