Monday, December 22, 2008

Tempat Lepak Baru...

Pulang dari bermain boling tempoh hari kami terus menuju ke Seksyen 13 Shah Alam.... nak meeting penutup KCT 2008. Lepas ni takde meeting dah rasanya kalau dah buat penutup ye tak? Mereka dengan sengaja memilih tempat lepaking yang baru kerana Geng's Corner sudah tidak mampu menampung kehadiran kami lagi... Ni ha nama tempatnya...memang kalau tak BMW atau Mercedes, tak layak parking depan kedai ni.... tempat ni hanya untuk persinggahan kaum2 ibu yer... sebab depa meeting di tempat parking..... Macam2 ada yer di kedai tersebut sehingga anda tak mampu membuat pilihan dengan betul.... tapi ingin aku mensihati korang supaya tidak mengoder seperti biasa korang oder di kedai biasa he... dah nama kedai ni 'kopitiam', pandai2lah korang oder mengikut kepakaran..... Aku oder chicken porridge untuk anak2 tapi Fatin tak mau makan.... Dia nak baby chair yang cuma ada dua ketul jer kat kedai orang kaya tuh.... Satu Haziq dan satu lagi Rafiq....Jenuh jugak Acik nak pujuk dia p amik gambar ikan, main handphone...Last2 Rafiq jugak yang kenyang! Lepas habis meeting kami p ber'Qaseh' kat kedai berhampiran, kali ni macam makan busat la.... Sesudah makan kami pun pulang.... Sekian, tamat satu kisah!

1 comment:

Arechick Lana said...

perghh..cam nenek kebayan wajahku bersama patin tuh..hiahiahaia

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog