Saturday, February 14, 2009

Aku Peminat Mawi?

Yer, janganlah korang sebagai peminat Mawi & Ekin marah atau nak saman menyaman aku pulak bila terbaca blog aku nih....
.
kalau setakat print saja, aku dah biasa sangat...
.
walau pun bukan peminat, aku tak pulak membenci...
.
kejadian ni berlaku ketika aku membeli tiket Geng: Pengembaraan Bermula!
.
Aku dah sedar depa beratur belakang aku, siap Ekin puji sorang baby yang pakai tudung tu pemurah senyuman...
.
Baby tu dok agah2 Fatin yang menyombong tak mau kawan ngan orang....
.
Sambil2 dalam hati berkata agak garuk jugak sore Ekin yang comei tuh...
.
Bila sudah aku beli tiket tuh, aku terus amik gambar dulu...
.
Nilah hasilnya
tuan2 puan2 peminat Mawi sila jangan jeles!
.
Yang aku tau, aku lagi tinggi dari Ekin, kalau mata aku tak salah dia pakai kasut yang berjaya meninggikan dirinya... aku pulak pakai crocs cap kambing RM10 sepasang... hehehehe....
.
aku tak pasti kasut tu tinggi atau tebal, sebab aku tak tengok sangat pon....
.
Putihnya muka Ekin jangan cakaplah....comei sungguh...
.
tapi bila tengok kaler tangannya, dah sah2 sama dengan tangan aku, kiranya Ekin dulu jaman skolah suka pakai tshirt lengan pendek gak la, kan?
.
Kisah seterusnya kami menonton wayang bersama Mawi & Ekin dan tak dilupakan Mr. Bodyguard yang MACHO! Ngekor je ke mana2....
.
Tapi depa (Mawi & Ekin serta Mr. B) keluar awal bagi nak mengelakkan dari diserbu peminta.... ops! Peminat!!!
.
Sekian, laporan aku!
Bye!

2 comments:

Arechick Lana said...

hahaha..sungguh kagum saya melihat gambo ini...tahniah kak..

mujur jua saya tidak meminati mawi..jika tidak sudah ku guling2 nanges..

hik3

Norliza said...

akum...tangkap bebayk sikit gambar masa kat IPBA.Xpun tangkap the whole class baru ade memory lane....

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog