Wednesday, February 11, 2009

Nak jugak!

Gambar pertama kami berdua.... Hari terakhir di SK Hutchings....
Tarikh..... 27 September 2003....
(Eh! Macam sama jer ngan tarikh Emy jumpa Chicken Licken)
Nampaknya kita bertiga ni memang ada
kaitan secara tidak langsung!
Tarikh Acik sama Biebo tu sama dengan birthdate aku...
Patutlah kita macam serasi bersama!
Get back to the main story, kami declare hari ni la...
Tiga bulan praktikum sama, tak tau apa dia pandang kat aku nih....
tak pernah pulak menyatakan rasa sayang!
Cuma waktu kami masuk kelas sama,
waktu free pun sama,
memang banyak spend time makan sama2 la....
Dah la yer.... dah cerita dah itu hari.....
Sekian, terima kasih!

2 comments:

Arechick Lana said...

kui3..akak wat muka malu2 plak ek..

apo ni kak..cite ar secara detaill..hiahiahia..saje nk bz body..padahal dh tau dh cite

Emy said...

tp kalo korg perasan sumenye bertarikh 27hb.. bezanye achik 27/8.. emy & fida 27/9.. wah, mcm ada chemistry gitu..

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog