Thursday, March 5, 2009

Group Discussion

Beria2 kekonon berdiskas bagai....
Nilah hasil discussion kami....Kemudian ada open book test:susah betul....
kami semalam juga turut bergelak ketawa
nak p bilik komputer c di perpustakaan....
boleh naik tangga turun balik ....
haih! Macam2 hal kitaorang ni....
Baik.... jumpa lagi yer...Bye!

2 comments:

SueJoshua said...

Aku suka tengok kau pakai baju pengakap tu, sesuaiiii!!!
Tapi kalau aku pakai memang tak sesuai,aku ni kenit je!pakai uniform apa2 pun nampak tak sesuai!

Aida Fidah said...

Aku memang suka sangat pakai uniform! Walau sambung belajar pun, nak jugak pakai... heheheh!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog