Tuesday, March 24, 2009

Jom ke Library IPBA!

Semalam adalah kali pertama aku menjejakkan kaki ke dalam library IBPA. To be honest, banyak kali aku sampai ke library tapi hanya di pintu.... Tujuan???? Nak buatkan kad library kawan2, tapi macam depa semua tak pernah nak mari jer ke situ.... Maka baru semalam aku masuk. Amikkan borang dan depa kena isi esoknya baru aku nak antar. Sangat cantik deco kat dalam library tersebut..... Aku sangat soooka tau! Disamping ada banyak buku, students can easily access the internet for free.... Apa mau lagi! Nak dengan tak nak! Malas atau rajin yang menentukan!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog