Sunday, August 9, 2009

Comel @ Comot??

Miahaha! Dalam blog takleh lah puji anak sendiri. Nanti org kata masuk bakul pulak. Tapi walau aku rasa depa ni memang agak comot, waktu kami kat dalam Giant tu ada promoter Johnson&Johnson suruh aku beli barang supaya dia boleh amikkan gambar Rafiq lantas masuk Baby of The Year Contest.
.
Seumur aku dah beranak ni tak pernah pun aku ngantar mana2 pertandingan walau ramai jugak kawan2 beria menyuruh. Aku janji nak tanya KRZ dulu pasal dia dah menghilang dengan Rafiq sambil menolak troli. Rupanya KRZ setuju.
.
Aku macam tak berapa nak percaya jugak sebenarnya. Tapi ada syarat, aku kena g bayar dulu satu produk JJ tu... Sambil aku bayar, rupanya depa dah try snap, KRZ kata satu pun tak jadi. Rafiq tak mau senyum, keras kejung atas kerusi.
.
Puas amoi tu pujuk kata KRZ tapi tak jadi jugak. Bila aku sampai, KRZ suruh aku agah2 bodek2 bagai. Aku macam biasa buat lawak bengong la serba sedikit. Last2 jadi jugaklah sekeping. Tulah aku nak tanya korang comel ker? Macam terlebih matured pulak gambar Rafiq yang ni. Walau umur dia belum pun 2 tahun....

4 comments:

aim (previously known as rb) said...

comel, tengok muka bijak Rafiq ni. Mudah mudahan terpilih jadi model j&j tu. Best tu.

Aidafidah said...

Thanks atas doa tu.... :D

ryn's said...

laennye muke rafik...senyuman melebar...hehehhe

Arechick Lana said...

dari kocik den soh masok... T_T

apiki dah matured laaaaaaaaa kak.cepatnya besor.pause bole??kasik kecik sepanjang zaman.haha

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog