Sunday, August 23, 2009

Mari Beli Keronsang

Stok baru dan edisi terhad ni. Murah jer dari RM 3 hingga yang paling mahal cuma RM18 saja. sapa-sapa berminat bolehlah tinggalkan contact number ataupun email saja pada fidabizz@yahoo.comCaj tambahan RM5 dikenakan untuk penghantaran melalui pos. Sapa mai jumpa aku sendiri, tak payah la bayar duit tu. Nanti kalau ada design baru lagi, aku tepek lagi.
.
Bukan aku nak meniaga sangat sebenarnya. Saja suka nak kongsi dengan kawan2. Apa salahnya kalau korang pun pakai brooch yang lawa2 pada pandangan mata KRZ ~ sebab semuanya dia yang pilih. Aku sudah kelabu mata keana terlampau banyak pilihan!
.
Jumpa lagi nanti! Wassalam!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog