Sunday, August 9, 2009

Jalan2 Beli Susu!

Ha! Sebenarnya tujuan asalnya nak beli stok susu anak2. Makin mendahsyat minumnya sekarang. Seminggu boleh jadi 2 kilo untuk 2 orang. Haih! Nak kata tak makan, pengasuh mengadu makan nasi pun banyak. Sampai pengasuh naik hairan pasal apa badan tak naik. Nak buat macam mana? Macam tulah keadaan anak2 kami. Susah nak naik badan.
.
Kami pegi Giant baru kat KD. Dengar citer kengkawan kata tempatnya besh! Sampai2 kami dijamu dengan pameran kereta..... Kendian waktu beli susu tu sekejap sangat aku lupa amik gambar. Ni pulak, bila nak balik singgah pet shop. Time ni depa dok tengok rabbits. Aku ngan KRZ pulak suka je tengok kittens, tapi belum boleh bela lagi. Mungkin tunggu anak2 besar sikit kot.
.
Kesimpulannya Giant tersebut taklah sebest mana. Rmai jer orang dan tak berapa selesa nak membeli sebenarnya. Tu yang malas dengar org puji2, kita dah bagi high expectation.... Sekali pegi sendiri tak seghupa pun.... huhuhu....

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog