Thursday, August 6, 2009

Entry Terpopular??

Aku terperasan entry solat jenazah merupakan entry terpopular kat blog aku kini. Dan macam lucu dan agak scary jugak kalau tengok kat nuffnang punya record nih.... Last month & Last week: fardhu kifayah jenazah aidafidah. Jenazah aidafidah??? Ok lagi sebab ada ayat depan tu.... This week: panduan pengurusan jenazah aidafidah, hmmm ok lagi. Yang hari ni paling tak boleh blah : aidafidah jenazah... hehehe... satu peringatan untuk aku sebenarnya, sempena malam Jumaat ni, malam segala amalan kita untuk minggu ni dihitung.... yang WAJIB jangan sesekali diabaikan, itulah penentu amalan yang lain sebenarnya....

2 comments:

aim said...

Solat jenazah ni ramai yang nak refresh ilmunya, pasal dah belajar pun sebabkan jarang-2 buat tu yang nak kene refer balik, takut lupa terus terutama doanya tu. Usaha yang murni.

Arechick Lana said...

wakakaka.sumpah kelako entry nie..takot pon ada.

adakah akak ustazah sampai camtu skalik org google??hehehe.letak nama yg x tahan tu...

apakah??apakah??

gelok guling2

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog