Monday, August 10, 2009

Kepanikan kerana SELESEMA BABI!

~Pengubat hari aku, tepek gambar sendirik!~
Huh! Naik menyampah pun iyer jugak aku melayan kerenah parents kat skul aku tuh. Kepochi jer masing2. Pagi tadi baru dapat tau yang seorang budak skul confirm H1N1.
.
Tapi, dia dah seminggu pun tak datang sekolah kerana demam. Jadi memang takde apa2 masalah nak kuarantin kerana memang dah takde contact.
.
Walau bagaimana pun,pihak skolah amik tindakan juga lah buat perpindahan kelas ke kelas lain.
.
Parents yang tak tau apa2 kepochi keep calling each other pastuh pakat dok amik anak2 bawak balik.
.
Takkanlah kami nak biar jer kalau benda ni serius??? Hal macam ni pun tak boleh fikir ker? Kami pun ada anak2 juga. Kaypo je!

3 comments:

asmaa said...

samalah jugak kat uitm jengka nih...
setiap staf diedarkan mask...
unit kesihatan mengawal ILI....
mmg bz doc kami sorang tuh...
ape pun mmg menakutkan...

Arechick Lana said...

uii..marah nampaknya cekgu pida nie.haha

sabo la kak.pakai topeng otromen lenkali.baru diorg takot gan akak

ryn's said...

heheh..sabo pida...kat skolah nih pun mcm ade lg kes..huahuahua..

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog