Wednesday, August 19, 2009

Rashid @ Rashidah?

Maaf pada empunya nama atau pun empunya diri (orang didalam gambar). Masa aku otw nak antar Aimi balik dari SELEC, berenti kat traffic light kat OU tu la. Tetiba dari sebelah kanan nampak seorang awek berjalan penuh henjutan.
.
U know jalan dengan henjutan? Just like skipping but no hopping. Apa aku merepek tuh? Hantam sajalah. Sambil rambut tersibai <---eh tersasul pulak! terbuai2 ke kiri dan ke kanan. Memang kelakar. Dan aku gelak. Bila dia nak melintas depan keta aku, aku cepat2 kuarkan phone dan dapat gambar ni. Ku pikirkan Rashidah, rupanya beliau adalah Rashid. Haha! Wei, bukan aku p tanya nama dia apa la. Jantan upanya. Yang rambut dok bersibai <--- yang ini sengaja terbuai indah tu apa ke hal? Buat bang Rashid, kalau kita ketemu di OU, kamu jangan kejar aku pulak yer. Mau bersibai aku larik! Haha! Perkataan baru hari ini adalah bersibai.
.
*Ampunnn ya Acik! Wassalam.

2 comments:

Arechick Lana said...

wakakakah..gud entry.

tp apakah bersibai??tak penah dgr pong.lalalala~!

eh kak..rashid nama bapak guwe ok.saya akan kuarkan surat saman nomatterwhat...

bhahahaha~!

Aidafidah said...

Lupa la namamu R***** Rashid, so sorry eh! Nanti akak klik banyak2 kali kat nuffnang kamu, ok tak?

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog