Wednesday, August 12, 2009

DSLR sudah sihat!

Haha! Yes! Sebab masih ada warranty, kata org kat kedai Canon tersebut, sudah ganti baru chip ke board 1000D. Lega aku Canon dah sihat.
.
Susah tau amik gambar guna digital kamera biasa. Guna phone pun susah jugak. Cadangnya KRZ nak jual sebab dia nak amik siri lain yang lebih power.
.
Tapi tulah, ada ke orang nak bila tau ia dah pernah rosak? Kalau tak ada yang mau, aku simpan je. Dulu kata KRZ nak bagi aku sebab aku kan blogger.
.
Tapi aku belum boleh tumpu untuk belajar guna lagi. Processor dalam kepala otak aku ni masih lagi Pentium III. Kena buat satu2. Sekarang aku nak persiap diri nak mula kelas awal September. Panjang pulak bebelan aku yer.
.
Ni gambar lepas balik collect 1000D kesayangan. Anak2 leka tengok tv. Jam ni pulak, dapat free (kata KRZ). Fatin mintak jam waktu kat One Utama tadi. Tu yang sampai2 umah KRZ pakaikan. Yang kelakar tu, mata tak beralih dari tv.... hailah anak.....

2 comments:

Arechick Lana said...

jelitanya cik patin kak..

oh,simpan jela DSLR tu kak..mana tau nanti akak datang seru nak jadik photog pro. :P

ryn's said...

fatin dah laen skit..muke makin beso gamaknye..

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog