Sunday, August 16, 2009

Malam Minggu : Boshan

Malam tadi keluar agak lewat dalam jam 10. KRZ kekonon nak g Shah Alam, pastuh aku kata la geng pakat p Umbai makan2.
.
Kenapa kami tak pegi? Pasal KRZ kata tak berapa sedap sebab dia pernah rasa lebih sedap tapi nun jauh di Pulau Pinang. Dan dia berjanji dengan diri sendiri nak mengajak depa makan kat satu tempat yang gerenti sedap! Tunggu yer kawan2.
.
Jenjalan sekitar OU sekejapan (tak masuk pun) dan lantas terasa boring dan beransur pulang. Takut jugak nak g tempat2 awam tengah2 kes Selesema Babi semakin menular ni, jadi balik saja.
.
Sebelum sampai umah, KRZ kata nak makan dulu. Aku ikut saja, dia yang makannya. Aku teringin laicikang lantas makan sepuas hati. Dan gambar yang aku nak tunjuk ngan korang ialah Rafiq yang ala2 batak gunakan straw ABC KRZ. Berkerut2 mukanya, menyedut dan menahan sejuk. Hehe! Fatin? Sibuk nak duduk kat baby chair, bukan nak duduk sangat, nak main jer lebih...

2 comments:

ryn's said...

lor..pida,aku ingatkan kamu pg melaka...huhuhu..

Arechick Lana said...

tak sama tanpa akak di sana...sbb takde org nk rebut makanan...so i mkn sikit je..hehehe

sikittttttttt laaa sangatttttttt

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog