Tuesday, August 25, 2009

Lori Kemetot!

Semalam, aku g menguruaskan hal rumah ngan KRZ di Damansara Utama. Sekejapan jer perginya kemudian KRZ ajak window shopping kat Sg. Buloh. Dah namanya pun window shopping, makanya takdelah membeli apa2 pun. Balik dari situ, aku ternampak sebuah lori yang petinya bersaiz ganjil. Mula2 rasa macam kelakar dan tetiba teringat bahawa aku takde bahan nak ngapdet, maka aku kuarkan phone untuk amik gambar, tetiba KRZ dengan sengaja membelok kekiri kekanan kerana dengki aku nak amik gambar. Gila bahaya sesekali org tua bergurau! Terhuyung hayang aku kat dalam keta dah seghupa org mabuk! Kemudian jenuh tunggu lori dengan peti saiz biasa pulak, sebab nak tunjuk perbezaan ni pada korang. Hehe! Aneh kan?

2 comments:

LadyD said...

haah lah..pelik beno ghupenye...

rad said...

lori kemetot, driver dia kemetot tak. he he elok overtake tangkap gambar driver dia sekali. apa pun gambar ni cantik. memang pro camera woman yang snap photo ni.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog