Friday, August 7, 2009

Mesyuarat SELEC

Tak pasal2 jam 9.10 pagi tadi time aku yang tengah mencekik kat kantin ada panggilan dari opis mengatakan aku kena g meeting kat SMK Seafield. Hampeh! Meting pulak mula jam 9 pagi. Giler ke hapa? Aku baru nak rileks bertenang siapkan kerja2 aku semua. Tapi takper. Aku dengan bertenangnya g jemput Aimi kat skul KRZ pulak. Nasib baik ada geng! Dan makannya memang super duper sedap! Terutama nasib kerabunya! Adoh! Kenyang terlampau aku dibuatnya! Jadi plan untuk diet tergendala lagi. Haha!
p/s: yang gambar jam tu adalah cubaan aku merakamkan detik 12.34.56 noon @ 07.08. 09 (123456789)

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog