Saturday, August 29, 2009

Happy Birthday Fatin!

Hari Khamis lepas genap 3 tahun umur Fatin. Berkongsi birthdate dengan Acik. Happy birthday to both of u. Semoga murah rezeki kamu berdua, sentiasa sihat lagi ceria selalu & jangan nakal2. Takde sambutan n makan2 kat umah macam biasa kerana umahku dalam proses baik pulih. Aku kontek Emy konon nak wat surprise kat Acik tapi banyaaaak sangat halangannya jadi taklah surprise mana majlis tu. Lebih kepada Cik Patin jer walau sebenarnya aku nak buat jugak untuk Acik.
.
Perlukah aku bercerita tentang halangan2 tersebut??? Takpelah, off record kali nih pasal ini ari baik untuk anak n adik aku. Anyway thanks to Emy n Juan yang bersusah payah organised tempat yer.
.
Sehari sebelum tu Emy soh aku roger Juan yang nak buat kat Johnnys'. Tapi KRZ tak berkenan kerana katanya beliau nak makan nasik untuk berbuka.
.
Maka Emy & Juan cadangkan kat Selero Negori. Memang superb and marbeles segala makanannya walaupun lauk yang menjadi idaman besday girl kedua tidak ada.
.
Nak citer lebih lanjut, adalah lebih baik korang klik betul2 kat perkataan ------> sini.
.
Antara tetamu yang hadir, dah tentu aku sekeluarga, Acik, Emy&Juan, Ayu sekeluarga (pengasuh Fatin) serta Sopi+Biebo+Pizi yang bohong Acik kata meka datang asing2. Hehe! Lepas makan, barulah keluarkan kek. Tahun ni Fatin dah besar dah pandai tiup lilin atas kek. Dan aku macam kesian tengok Apik blur2 jer, ku amik tangan Apik, bagi dia potong sama kek tu. Hasilnya = dia tetap blur! Haha! Apa da!
.
Dan agak berbaloi makan nasik kat situ, siap dapat diskaun lagik. Harga yang dibayar adalah lebih kurang sama macam masak2 kat umah jugak. Tak perlu risau yer Acik kerana aku berkongsian dengan Tokey Ayam! Lepas makan, kami g sambung lepak kat Tok Yem. Cik Fatin dapat hadiah dari Emy. Syiok sungguh dia. Bila anak2 merengek nak p McD, kengkawan pun sepakat balik sama2. Meninggalkan kami sekeluarga di McD for the next 1/2 hour. Tak larat dok lama2, last2 terpaksa paksa anak2 balik. Sampai jumpa lagi. Bye!

1 comment:

rad said...

Selamat hari lahir Fatin. cute dalam photo tu. pandai bergaya..comel la. Selamat berjaya Fatin dunia dan akhirat..amiin.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog