Sunday, August 16, 2009

Takung Air

KRZ mintak aku masak bubur, tapi bahan tak cukup. Aku soh beliau g beli la barang yang tak cukup tu iaitu halia dan kebetulan aku teringin gak nak minum peel fresh. Dia pg ngan Rafiq naik motorsikal. <----kenapa tetiba ejaan penuh nih??
.
Tak sampai 5 minit lepas KRZ g, hujan turun mencurah2. Terus aku tipon KRZ katanya dia dah sampai kedai. Aku tanya Rafiq ok tak? Bila tau Rafiq ok, aku pun rileks la.
.
Dalam suku jam pastuh KRZ kol kata dia dok lepak kat Anwar. Sambil aku dengar suara Rafiq dok main. Tak sampai 10 minit KRZ call lagi sambil suruh aku datang jemput sebab Rafiq dah tido. Haha! Sama macam aku yang pegi da...
Bila sampai kat parking aku tengok bungkusan plastik tu menakung air. Panik seketika melihat halia takde, rupanya dalam pouch bag KRZ. Haha! Apa da tadah hujan!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog