Wednesday, March 4, 2009

Presentation!

Hari ni belajar Pengukuran dan Penilaian.... Selepas mendengar lecture, kami kena bincang dalam group dan buat pembentangan.... aku?
Tukang pegang saja.... hehehehe...
Lepas rehat ada masuk bilik kuliah B.....
Pastu gabung sekali lagi masuk makmal pulak.... Macam ni keadaannya....
Ha! Nak perkenalkan Ema ni....
dia dah tengok blog aku dan sekarang nak bagitau, aku dengan dia ni, memang tak selalu bersama, tapi entah kenapa aku rasa sangat close dengan dia? Adakah aku suka rasa macam tuh? Adakah kerana dia senior aku kat maktab dulu? Entahlah Ema, aku pun tak tau! Tapi sangat2 nice to know u..... Bye!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog