Wednesday, March 18, 2009

Hai Hai! Bye Bye!

Macam baru jer say hai, dah nak say bye-bye! Apa boleh buat, dok kampung memang seronot tapi kesibukan melanda kami.... Terpaksa pulang awal.... Aku ada assignment.... Internet kat kg memang ada tapi line pulak tak berapa elok.... Lagi pun KRZ peksa ari nih..... Jom tengok aktiviti meninggalkan kg halaman KRZ serta anak2 ku.....
Dimulai dengan Fatin yang sibuk nak amik gambar dengan fish.... Fatin dengan Makcik ~ Sekarang dah keje kat kampung.....
Bagus untuk kamu!
KRZ bersalaman dengan nenda tersayang..... Rindunya kat Tokkkk!!.....
Bonda KRZ nak mengintai Rafiq! Rafiq yang mengintai jugak! Fatin pun tak lupa melambai! Lambaian dan senyuman sebelum berpisah! KRZ selamba jer tanpa bibit2 sedih! Ke meraung dalam hati?
Heheheheh!
Bye!

1 comment:

Arechick Lana said...

hahahaha..kaberline terbaik kak.

dlam ati... T_T

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog