Monday, March 23, 2009

Hadiah Harijadi!

Sesungguhnya aku bagaikan tidak percaya dengan apa yang aku dapat sempena ulang tahun kelahiran aku kali ini. Selama hampir 4 tahun, tahun inilah kali pertama aku dapat hadiah sempena harijadi aku..... Pastuh terus dapat hadiah mahal plak tuh.... Tahun pertama dan kedua aku kat Johor..... Tahun ketiga, KRZ kerja petang dan adalah sangat susah nak buat apa2...... Tahun ini, awal bulan 3 ari tu, aku mimpi aku dapat handphone ini...... (Melampau kan mimpi aku?) Pastuh, pada hari Sabtu iaitu 21 Mac, kami p mancing.... Tapi dia dah siap greet la.... Dia kata nak kuar p basuh keta. Memang biasa hujung minggu dia akan p basuh keta.... Kemudian dia balik. Masuk umah macam biasa. Mintak tolong aku ambik beg dalam tong motor, tetiba aku tengok ada beg ni..... terus aku tau tu aku punya....terloncat2 lah aku.... aku kan memang jenis cepat excited! Bukak2 tengok isinya lagilah aku terkejut!
Inilah dia Nokia 5800 Express Music 'BARU'.....
Sebijik macam yang aku mimpikan.
Terima kasih banyak2 wahai sayangku, KRZ. Lap u so much! (Ni nanti mesti ada orang kutuk aku, lantakkan saja!) Tahun depan bagi lagi besar yer! Wow! Tahun depan nak mimpi dapat notebook pulak la.... Boleh gitu???? Hihihihi.....

2 comments:

Emy said...

best gler.. mimpi je, dpt hadiah tue.. mak aih, kalo mcm ni tiap2 thn nk mimpi best2.. huhuhuhu..

Fida said...

Tulah pasal.... tahun depan aku nak mimpi notebook apple pulak! hahaha!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog