Saturday, June 27, 2009

Port Dickson Here We Come!

Waktu aku sarat mengandungkan Rafiq, (seminggu je lagi nak bersalin hehehehe :D)aku, KRZ n Fatin dah g dah bercuti ke PD. Dan tempat penginapan kami adalah di Glory Beach Resort. Yang best kat situ adalah kolam renang, dan bilik pun ok-ok la... Yang tak best adalah beachnya. Kotor dan sangat tidak boleh mandi. Petang ni, after skul kami akan ke sana. Doakan kami selamat tiba.
Salam sayang,

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog