Thursday, June 25, 2009

Jom Tengok Wayang

Yeah! Aku ngan KRZ dah berjaya menyaksikan Transformers 2 - Revenge of The Fallen. Memang besh, banyak unsur kecindan dan keseksian yang menjugilkan bijik mata bujang2 penuh, dan separa bujang! Hahaha! Memang besh!
.
Bayangkan, tadi kami p tengok pukul 3.30 pun ramai org, kalau hujung minggu macam mana yer? Seingat aku, citer yang pertama dulu dah sebulan lebih di panggung baru kami dapat menontonnya!
.
Hah! Kalau ada peluang, g la menonton ek! Bye! Wassalam....

2 comments:

rb said...

kalau ada peluang gi la menonton..la ingat cikgu nak belanja tadi.

ryn's said...

waa..syoknye...best2..dating2 gitu tgk wayang

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog