Thursday, June 11, 2009

Meet PKB-JRS

Hai semua! Aku bersiaran dari Pusat Kokurikulum Negeri Selangor, di Sungai Tekali, Hulu Langat. Hehehehe! Dalam hutan pun ada internet! Nak buat macam mana, ada I WILL FOLLOW U..... Heheheheh! gurau jerk.... line yang ada kat sinik line telepon dan celcom, jadi kalau korang cuba hubungi aku memang takkan dapat... so sooorrry!
.
Hmmm.... sebenarnya aku nak perkenalkan seorang rakan yang membantu aku snorkel kat Redang tempoh hari. Aku ada perkenalkan namanya, tapi sebab kali ni aku ngapdet dengan tuan empunya badan di sebelah, maka aku turuti kemahuannya untuk merahsiakan nama sebenar. Hehehhe.... Tagline PKB-JRS ialah 103. Silakan sapa2 yang nak berkenalan sila kontek2 aku ok? Inilah dia orangnya..... Katanya tangannya merupakan tangan yang paling cantik di dunia! Betul ke? Anda nilaikan sendiri, ok! Aku dah ngantuks! Sampai jumpa lagi.....Babai!

1 comment:

Arechick Lana said...

kerana dia belom melihat jari2ku..hahaha!!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog