Monday, June 22, 2009

Lepak di Ali Seksyen 7

Sebab kelas RAE tu jam 12 malam pun belum selesai, aku ajak KRZ balik. Tambahan pulak, rakan2 dah menanti. Meting KCT pun KRZ tak pegi. Jadi Qaseh pun sudah tutup kami lepak di Seksyen 7 saja.
Sebelum tu nak tunjuk aksi manja Rafiq.
Boleh satu seat duduk dua orang?
Suka hati kamu berdua la...
.
Sampai2 ke tempat berkenaan takde tempat yang sesuai nak menghimpunkan kami. Nak duduk dalam, nanti tak bernafas pulak naga-naga buana. Jadi sementara tunggu mamak itu setting meja kat luar,
kami duduk kat bawah saja. Fizi pun ada bawak kamera ajaibnya.
Turut ada sama, uncle sama Yati.
Uncle adalah sangat JAKUN melihat Fatin dah pandai bercakap. Dan sibuk mengulit Rafiq yang tak berapa pandai memilih lagi. Tulah kamu wahai uncle, dulu kata nak p mana? Perak? Los Angelas? Apa2 saja la.... KRZ makan roti canai banjir special (beserta 2 biji telur separuh masak), dan aku seperti biasa mee goreng mamak. Hehehe...
.
entry ini diakhiri dengan gambar Acik bersama bujang kesayanganku.... Apicit!!! Bye!
Wassalam.....

1 comment:

Arechick Lana said...

gambo ni di amik oleh patin kan..cantikk.kena plak wajah i di situ.

larikkkkk

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog