Thursday, June 18, 2009

Makan2 di Ayu Saji, BSD.

Lepas skul semalam, KRZ menjemput aku bawak g makan. Jalan2 cari tempat makan KRZ singgah di Restoran Ayu Saji. Memang antara yang TOP kat BSD la... macam2 ada. Air buah kedondong yang sedap (aku dah pernah publish dulu) pon ada di situ. Service pun TIP TOP jugak. Kan aku dah bagitau, selera aku adalah fail sejak kebelakangan ni, jadi instead of nasi, aku makan cucur udang. KRZ makan nasi ikan jaket belah belakang sama hati dan perasaan goreng. Pastuh, KRZ suruh aku amik puding roti, katanya nampak macam sedap. Aku amikkan, aku rasa dan memang sedap la. Tapi aku sudah kenyang makan cucur udang, tak boleh nak habiskan. KRZ yang kekonon nak makan tu rasa sikit jer, sebab dia sudah kembang tekak nak muntah! Apa da!!!! Pastu, KRZ antar aku semula ke sekolah untuk LADAP 4. Hmmm... saja tepek gambar ni, percaya atau tidak, dulu aku sekurus Cik Tini yang kat sebelah aku tu... Hehehhehe! Bye!

3 comments:

lillies said...

salam...
ala....kak pidah tu dari dulu sampai skang dah anak dua pun menten kurus....jangan nak ngengada kata gumuks k...

huhuhu..dak ni xdapat pun kdp 14mggu tu...frustla...huhuhu...

ryn's said...

waaa..sedapnye puding roti..apela yg tak sedap utk aku nih...huhuhu

radbrowser said...

sekarang pun kurus pe..cuma tak kurus sangat jee.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog