Monday, June 22, 2009

REUNION SMK SEKSYEN 16, SHAH ALAM

Pengumumuan !
Kepada bekas pelajar SMK Seksyen 16 Shah Alam atau dulu dikenali dengan nama SMS16, Shah Alam, dijemput untuk menghadiri majlis malam nosltagia anjuran badan alumni sekolah.
.
Tarikh : 18 Julai 2009
Tempat : Dataran Kejat
(Dataran Bunga Raya)
Masa : 8.00 malam

Bukan jemput free yer, tujuan asal,
nak kutip dana untuk sekolah.

Kad ini akan diberi pada yang telah membayar saja, kalau takde kad, maka anda tiada seat dan tidak boleh makan... apalah sangat RM60 tu kan.... Anda jugak digalakkan memilih kawan2 anda supaya tak boring dok semeja 10 orang dengan org yang anda tak kenal!

Jadi bermurah hatilah untuk menderma kepada sekolah anda. Kalau betul berminat, sila tinggalkan link atau email anda di shoutbox blog aku ok? Babai!

1 comment:

ryn's said...

waa...best la ade function..bole jumpa kengkawan lama

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog