Friday, January 23, 2009

Bergedil Kecil Molek!

Walaupun namanya kecil molek tapi rasanya ok-ok sajer..... First time aku cuba buat ni, tak tau nak bajet lagi
sama ada kentang tu dah benar2 empuk....
Biasanya KRZ suka makan kentang ala2 fresh: tak terlalu empuk.....
jadi, kentang tu tak berapa empuk lagi aku dah angkat....
hasilnya bergedil aku ada small chunks of potatoes....
KRZ kompelin jerap minyak...
dia kata aku kena kepal2 bagi padat...
memang aku dah kepal2 tapi sebab ada ketul2 ubi tu,
macam mana nak padat?
Takpe, lain kali aku cuba buat lagi....

1 comment:

Arechick Lana said...

saya sgt suke makan bergedil.

dulu2 x reti makan..lately ni cam dh gemor plak...pelik.

ni sbb acik dah gemor,sila la pos ke umah saya ye..buat lebih skit.ahaks

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog