Saturday, January 24, 2009

Gong Xi Fa Chai!

Pagi Jumaat ada sambutan Tahun Baru Cina kat skul... lebih kurang meriah la, aku paksa Hafiz suruh amik gambor.... dan bagi kamera pada Pn. Lilian yang kemudian mengarah Azril... Aku takdak mood pasal ada kejadian yang hampir membuatkan aku hilang semangat.... Pasal kejadian tu nanti aku citer, sekarang ni, jom tengok gambor2.....
Gambar cecikgu laki, thanks to Aswad kerana tolong aku pagi tu....
Murid tahun 2, semua anak murid aku dulu nih....
Ni pulak muka guru tahun 2, tersenyum banggalah tu, persembahan berjaya....
Ye ke berjaya? <-----ayat keji!
Aku rasa kalau nak best pun mungkin tahun 3, ye tak? Saja tak nak kalah hahaha!
Bukannya aku musuh ketat dgn dia,
tapi tak sooooka sikit jer....
Aku ni punyalah susah nak tak suka kat orang,
bila aku dah tak suka tu maksudnya
orang tu memang jenis yang paling menyakitkan hati la...
Memang best pun persembahan tahun 3... sayang sound sistem takde jer...
kalau tak pasti meletop!
Kemudian acara yang ditunggu2... saja nak tengok depa2 nih kat atas pentas.....
Cikgu2 pun sonok gak kan? Aku je yang berduka!!!! Huhuhu......

1 comment:

Arechick Lana said...

endingnya x berduka kan..huhuhu..dah baca dr atas..so kt bawah cam dh x saspen sgt..eheks/

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog