Friday, January 30, 2009

Malam Pertama di Tekali

Mula2 ada ucapan alu2an dari penolong pengarah Pusat Ko. Tuan haji Ibrahim namanya,
orangnya sangat sporting serta sangat rajin.... bukan macam kebanyakan bos yer, asik nak duduk dalam opis saja... Takde apa2 yang menarik pong, pembahagian kumpulan...
kami yang pompuan ni semua takde kumpulan... bebas nak masuk kumpulan mana2...
aku p nak ngendeng ngak KRZ, boleh dia halau aku! Memang hampeh la ko! Aku p la tempat lain(boleh kemudiannya dia siap bagi ayat cover kata dia dengar depa kata pompuan bahagian fail... tak tahu bahagian fail memang pompuan tapi dah tak boleh masuk dah!) Tak tahu tak mahu bertanya, kalau isteri dihalau2, kalau aweks apa pulak cerita, mesti ko panggil2 kan? Sakit hati aku.... Tulah KRZ, orang cakap tak mahu tumpu, tak berapa dengar.... Last2 aku yang makan hati! Kepada lelaki2 di luar sana, berubahlah demi kebaikan... bukan nak suruh berubah sebab orang lain... cubalah peka, jangan pekak! Ngape tetiba aku emo? Adush!!!!
.
Baiklah gambar terakhir, muka penat aku.... Jumpa lagi yer! Bye!

1 comment:

Arechick Lana said...

huhuhuhu...sabo kak...sabo..dah dok utan mmg la tekanan camtu..tgk tarzan sudah..asik tensi jek..

*apa kene mengena tah*

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog