Wednesday, January 21, 2009

Lawatan Ke Klinik Kesihatan!

Petang semalam kami bawak anak2 p klinik - regular check up saja: takdak sapa2 yang sakit pong.... Sampai ke klinik dah 2 lebih.... tak sempat rupanya pasal KRZ keluar lambat.... aku tak suka bila lambat2 nih nanti giliran n sampai lambat.... Udahnya sampai 3.30 masih belum panggil lagi.... Anak2 dah boring tahap gaban, KRZ bawak Fatin p kantin belikan ni.... Bagi-bagi namanya, aku pong bukakkan dan bagi sama anak2ku, diam sekejap...KRZ pun lapar tau sebab katanya belum makan nasik lagi dari pagi...dia makan hotdog saja buat alas perut....nasib baik lepas tuh depa dah panggil, masuk dalam bilik, buat check u sama soal siasat sikit.... Fatin dapat ubat ni...Multivitamin kerana dia sangat tak suka makan, ubat ni untuk membangkitkan selera la.... satu lagi ubat cacing.... kena habiskan sebotol.... Kendian kami pun pulang.....

1 comment:

Arechick Lana said...

heheehhe...spital gomen mmg lambat ek kak...

nama jajan tu cam kelako jek..bagi-bagi.maknanya kena makan share la rtu..hihihi

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog