Thursday, January 8, 2009

Mari Beli Nasi Ayam!

Petang tadi, balik dari selesai tugasan kami, KRZ menyinggah di TTDI, dah lama teringin nasi ayam honey prime roast.... memandangkan takdak parking....teramatlah azabnya nak mencari parking di situ..... KRZ tunggu dalam keta, aku pergi bersama Cik Fatin.... Inilah rupa ayam honey prime roast kegemaran aku dan KRZ....Dan ini pula antara lauk2 lain.... aku suka jer p kedai ni sebab ayamnya fresh2 termasuklah ayam mentah... beli sikit buat habuan kalau2 anak2 lapar kat umah.... Pastuh terus pulang..... Sampai umah tak terus makan tau, kami rehatkan badan dulu...tensi sangat sebab baru bukak skul, terlampau banyak kerja.... aduyai! Ini pong dah naik lenguh tengkuk aku.....Oklah yer.....tatata....

1 comment:

Arechick Lana said...

ooo.nasik ayam ayamas rupanya..tak penah try ler..cam best gayanya.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog