Saturday, January 24, 2009

Mari Kita Timbang

Orang kalut nak balik cuti, Mas siap call aku soh aku datang timbang... untuk kesihatan apa salahnya... aku dah tau memang aku gemok... apa lagi nak heran.... Tapi memang aku tengok Mas makin kurus dan semakin anggun..... Rahsianya? HERBALIFE! Inilah coach kesihatan yang bermuka aneh.... kurus memanglah kurus tapi kenapa nampak aneh? Ngeri pulak aku.... Bila dia tunjuk gambar dia waktu gemok, aku rasa lagi comel.... ceh! *Ayat tak mau kurus la tuh....
.
Coach tu bersama Hana, takkan hangpa tak kenal lagi? Dah selalu aku tepek muka dia dalam blog aku nih... biasanya dia ni suka buat muka...
.
Tahniah Hana! Kerana sistem dalaman badan anda seperti gadis berusia 17 tahun.... Aku pulak? Selepas ditimbang, disukat dan mungkin juga ditipu, katanya sistem dalaman aku seperti orang berusia 44 tahun! WTF! Menyampah! Ingat aku desperado nak kurus ke kalau ko cakap macam tuh? Aku memang nak kurus, kalau boleh biar secara natural jer.... Aku tak mau nanti kurus muka aku nampak aneh macam ko! Ngeri!

1 comment:

Arechick Lana said...

miahahahaha...cam umor 44 tahun???dasat tu kak...bole down tu.nanges 4 ari 4 malam..huhuhu..

sabo2..nk kurus,minom teh mesjid saja okkk.berkesan.sila suh KRZ wat testimoni..hiahiahaiahia.

*saya adalah dengki!*

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog