Monday, September 22, 2008

Coure KRZ dah kena!!!

Pada hari Sabtu yang lalu bersamaan 20 September bertempat di Alam Megah, Shah Alam KRZ dan Ejan telah selamat membuka dashboard coure KRZ.....hu hu hu... KRZ kata sebelum ni memang belum kena sentuh lagi... Jadi secara rasminya telah dibuka pada hari tersebut... Tujuan utama pembukaan dashboard ini adalah untuk service aircond yang ada masanya hanya mengeluarkan bunyi angin yang kuat seolah2 tersumbat... Bila dah buka ni sebenarnya takde paper yang tersumbat pon...cuma dalam tu adalah aku punya brooch, keluarga lipas berapa keturunan aku tak tau (dari yang kecik sampai yang besau!), duit syiling, jarum peniti dsb.... sementara menunggu tu, macam2 aksi anak2 yang dapat anda semua lihat...aksi panjat memanjat...aksi memunggah handphone... punyalah lama depa ni buat keje...anak2 siap bersalin diapers, siap minum sorang sebotol...aku punyalah risau pasal dah berjanjian dengan org.....lama pulak dah berjanji....risau tak sempat... ngam2 pukul 6 siap, bila test aircond, aloh, tak menyala pula bila pasang 1 atau 2...boleh depa kata nak buka balik dashboard tu...terus aku menyahut kata, bukak esok jerlah, dah lambat nie...udohnyer pasang 3 bila panas, bila sejuk, bukak tingkap.... sabor je lah...

1 comment:

Arechick Lana said...

hehehehehe....

kelako.siap keturunan lipas bagai lam tuh..

agaknya ada tupai skalik kot kat lam tu kak!baik check lagik!

gaagagaga~!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog