Sunday, September 14, 2008

Hari yang SANGAT membosankan!!!!

Entah mengapa aktiviti kami hari ini, bg anak makan, boring, tido, tengok tv, boring, tido, makan, dan segala yang membosankanlah... dah tak tau nak makan apa pulak....masak kari sadin, goreng ubi kentang dengan telur (habuan anak2 jer ni...), goreng ikan masin... itu jer lauk berbuka kami....tak semangat.....nak meng'update' blog pun kurang semangatnyer....sekarang nie KRZ tengah main PS2 ditemani anak2....ini jelah sekeping gambor untuk ari ni.....oklah...bye!!!

1 comment:

Arechick Lana said...

hehehe...cian rafiki.x ckup joystick tu kak.beli lagi 14!gagaga

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog