Tuesday, September 23, 2008

Disebalik....

Bila kugodek2 isi mmc cardku ini rupanya ada gambar2 disebalik pembukaan dashboard coure KRZ tempoh hari....
Yang ini mula2 sekali ku ambil, ketika baru tiba di lokasi...
waktu ni Rafiq dodo,
Fatin pun baru bangun....
Tak lama lepas kami tiba, Ina pun turun, dia duduk dalam kawasan ni jugak...jadik seanglah korang yer kalau nak jumpa? Kemudian aku pun lepaking atas motor member Ejan...
kelihatan Fatin nak cuba pakai helmet....
Ini pulak gambar KRZ bila sampai part paling penting la....kat part ni lah yang depa jumpa beberapa keturunan lipas....
Kemudian, Fatin berak...ni on the way nak p basuh la... Kelihatan Ina melayan anak2ku...Lepas tukar diapers, makan pisang pulak.... Rafiq pun nak jugak..... Bila dah boring, kami pun kembali melihat mekanik berdua tu.... kemudian patah balik ke rumah untuk bagi anak2 minum susu...
Rafiq....Fatin.... Sambil melayan citer Hikayat Putera Shazlan.... Selepas minum susu , duduk lagi, aku tengok jam hampir pukul 6, terus keluar...tengok depa dah nak siap...
Fatin pun tolong kemas tau!!! Hehehe...sekian sahaja cerita disebalik tabir.....BYE!!!!

2 comments:

Arechick Lana said...

erkk..ina tu dok DD gak ke kak??

Aida Fidah said...

Silap informasi, tempat buat keta kat Alam Megah, Seksyen 26, Shah Ala.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog